Valtion omistuksen arvo

@teamfinlandfi Twitterissä

Seuraa ajankohtaisia Team Finland -asioita Twitterissä.

Tutustu myös

Hallituksen muodostaminen 2015

Valtioneuvoston viestintä uutisoi hallitusneuvotteluiden etenemisestä ja uuden hallituksen muodostamisesta valtioneuvoston verkkosivuilla huhti-toukokuussa 2015. Aiheeseen liittyvät uutiset, kuvat ja materiaalit löytyvät kootusti Hallitusneuvottelut 2015 -sivuilta.

vn.fi/hallitusneuvottelut

EU hakee lääkäreitä, museovirkailijoita ja lastenhoitajia

Tiesitkö, että EU tarjoaa uramahdollisuuksia myös erityisalojen osaajille? Parhaillaan haku on käynnissä lääkäreille, museoalan osaajille ja lastenhoitajille. Työtehtäviä on tarjolla Belgiassa, Luxemburgissa ja Italiassa. Hakuaika lääkärintehtäviin päättyy 7.7. Museoalan ja lastenhoitajan tehtäviin hakuaika päättyy 23.7.


Lue lisää ja hae monipuoliselle ja kansainväliselle EU-uralle!

Valtioneuvosto

Suomessa on 12 ministeriötä. Pääministerin johtama valtioneuvoston kanslia yhteensovittaa ja tukee valtioneuvoston toimintaa.

valtioneuvosto.fi

Ministeriö

Valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvoston kanslia (VNK) on ministeriö, joka vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Kanslian tehtäviin kuuluvat Suomen EU-politiikan yhteensovittaminen sekä valtion omistajapolitiikka ja valtioneuvoston kanslian alaisten valtio-omisteisten yhtiöiden omistajaohjaus.

Tietoa valtioneuvoston kansliasta

Vastuualueet

Vastuualueet

Valtioneuvoston kanslian toiminta muodostuu erilaisista pääministerin ja hallituksen toimintaa ja päätöksentekoa tukevista tehtävistä sekä yleisön ja viranomaisten palveluista. Kanslia vastaa esimerkiksi tasavallan presidentin ja valtioneuvoston päätöksenteon järjestelyistä sekä ministerien erityisavustajien nimittämisestä ja säädöstekstien kääntämisestä kansalliskielille.

Ministeriön vastuualueet

Ministerit

Juha Sipilä
Juha Sipilä
Pääministeri
Timo Soini
Timo Soini
Ulkoasiainministeri
Anu Vehviläinen
Anu Vehviläinen
Kunta- ja uudistusministeri