Hoppa till innehåll
Media
Valtioneuvoston kanslia framsida

Våra webbtjänster förnyas. Statsrådets kanslis webbplats vnk.fi blir en del av webbplatsen statsrådet.fi onsdagen den 24 april. Detta kan orsaka tillfälliga brister och störningar i webbtjänsterna.

Riitta Laitasalo ny styrelseordförande för Leijona Catering

statsrådets kommunikationsavdelning
Utgivningsdatum 22.12.2014 11.58
Pressmeddelande 574/2014

EM Riitta Laitasalo, 59, har utnämnts till styrelseordförande för Leijona Catering Oy från och med den 18 december 2014. Laitasalo har en lång och omfattande erfarenhet av inhemsk detaljhandel. Hon har arbetat i olika chefs- och ledningsuppgifter vid Keskokoncernen fr.o.m. 1980-talet, senast som personaldirektör och medlem i ledningsgruppen. Hon slutade sitt arbete i bolaget i fjol.

”Jag är mycket nöjd över att vi får Laitasalos starka kunnande och syn på personalbespisning och service som kompletterar den i ledningen för Leijona Caterings styrelse. Som ordförande tillför Laitasalo sådant kunnande till ett bolag som befinner sig i förändring som behövs just i denna situation”, konstaterar ministern med ansvar för statens ägarstyrning Sirpa Paatero.

Leijona Caterings före detta styrelseordförande Soili Suonoja lämnade sitt uppdrag tidigare i höst.

Ytterligare information: Valtteri Aaltonen, tjänstemannasekreterare, tfn 050 462 6693 226, valtteri.aaltonen(at)vnk.fi, och Eero Heliövaara, överdirektör, tfn 0295 160 150, eero.heliovaara(at)vnk.fi, statens ägarstyrning, statsrådets kansli

Sirpa Paatero