Valtioneuvosto ja ministeriöt Media
FI

Janne Kerkelä jatkaa valtioneuvoston hallintoyksikön osastopäällikkönä

Valtioneuvoston viestintäosasto 13.2.2020 13.27
Tiedote 71/2020

Valtioneuvosto nimitti torstaina 13. helmikuuta valtioneuvoston hallintoyksikön osastopäälliköksi varatuomari, oikeustieteen kandidaatti Janne Kerkelän ajalle 1.3.2020 - 28.2.2025.

Kerkelä nimitettiin vuonna 2015 kyseiseen osastopäällikön virkaan viiden vuoden määräajaksi. Ennen tätä hän työskenteli valtioneuvoston kansliassa valtioneuvoston hallintoyksikön perustamista valmistelleen VNHY 2015 -hankkeen hankejohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa sisäministeriössä hallintojohtajana, poliisiosaston turvallisuusalan valvontayksikön päällikkönä sekä lainsäädäntöneuvoksena ja ylitarkastajana.

Valtioneuvoston hallintoyksikön tehtävänä on valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteiset hallinto- ja palvelutehtävät. Osastopäällikkö johtaa osaston toimintaa ja vastaa siitä, että tehtävät hoidetaan tuloksellisesti. Osastopäällikkö seuraa osaston toimialaan kuuluvien tehtäväalueiden kehitystä ja yhteistyössä ministeriöiden kanssa kehittää valtioneuvoston yhteisiä palvelu-ja ja toimintatapoja sekä yhteistä toimintakulttuuria.

Lisätietoja: alivaltiosihteeri Timo Lankinen, p. 0295 160 300, valtioneuvoston kanslia