Hyppää sisältöön
Valtioneuvosto ja ministeriöt Media

Omistajaohjausosastolle uusia virkanimityksiä

Valtioneuvoston viestintäosasto 10.6.2019 12.35
Omistajaohjausosastolle uusia virkanimityksiä

Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosasto on tehnyt uusia virkanimityksiä vuoden 2019 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Sinikka Mustakari nimitettiin neuvottelevaksi virkamieheksi 1.3. alkaen. Sinikka on työskennellyt omistajaohjausosastolla vuodesta 2007 johtavana erityisasiantuntijana. Hänen työnkuvansa muodostuu sekä omistajastrategisista että analyysitehtävistä.

Timo Virolainen nimitettiin johtavaksi asiantuntijaksi 1.3. lukien. Hän aloitti omistajaohjauksessa 1.8.2018 erityisasiantuntija tehtävässä. Timo työskentelee analyysitehtävissä

Esko Pyykkönen nimitettiin finanssineuvokseksi 10.5. lukien. Omistajaohjausosastolla Esko on työskennellyt syksystä 2016 lukien. Sitä ennen hän työskenteli omistajaohjaustehtävissä opetus- ja kulttuuriministeriössä sekä liikenne- ja viestintäministeriössä.

Omistajaohjausosaston rivit vahvistuvat myös kolmella uudella ammattilaisella.

Mia Rainio aloitti erityisasiantuntijana 1.6. lukien analyysitehtävissä. Aiemmin hän on työskennellyt Kilpailu- ja kuluttajavirastossa sekä Kevassa eri tehtävissä.

Mikael Mäkimattila aloitti korkeakouluharjoittelijana 1.6. analyysitehtävissä. Mikael opiskelee Aalto-ylipiston kauppakorkeakoulussa rahoitusta ja jatkaa omistajaohjausosastolla elokuun loppuun saakka.

Maija Strandberg on nimitetty finanssineuvoksen virkaan. Aiemmin hän on työskennellyt CFO-tason tehtävissä teollisten pörssiyhtiöiden palveluksessa.

Lisätietoja: Ylijohtaja, osastopäällikkö Kimmo Viertola, p. 0295 160 026, valtioneuvoston kanslia