Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvoston kanslia etusivu

Päivi Anttikoski valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

valtioneuvoston viestintäosasto
Julkaisuajankohta 19.12.2017 16.16
Tiedote 606/2017
Päivi Anttikoski Kuva: Ella Kiviniemi

Valtioneuvosto nimitti tiistaina 19. joulukuuta filosofian maisteri Päivi Anttikosken valtioneuvoston kanslian viestintäosaston osastopäällikön määräaikaisesti täytettävään virkaan 1.1.2018–31.12.2022. Viestintäosaston osastopäälliköllä on valtioneuvoston viestintäjohtajan arvonimi.

Anttikoski on työskennellyt toimittajana ensin lyhyesti Yleisradiossa ja vuodesta 1998 lukien vuoteen 2014 MTV Oy:ssä erilaisissa tehtävissä muun muassa ajankohtais-, talous-, ulkomaan- ja politiikan toimittajana. Tämän jälkeen hän on toiminut uutistuottajana, uutispäällikkönä ja uutispäätoimittajana. Vuonna 2014 Anttikoski siirtyi Helsingin Sanomiin päätoimittajaksi, jossa hän lopetti kuluvan vuoden alkupuolella. Helsingin Sanomissa hän vastasi lehden digitaalisista sisällöistä ja tuotteistuksista.

Valtioneuvoston viestintäjohtajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hallituksen viestintää sekä koordinoida ja kehittää ministeriöiden ulkoista viestintää. Lisäksi viestintäjohtaja vastaa valtioneuvoston strategisen viestinnän toteutuksesta pääministerin erikseen määräämissä tilanteissa. Hän toimii valtioneuvoston kanslian viestintäosaston päällikkönä.

Lisätietoja: alivaltiosihteeri Timo Lankinen, p. 0295 160 300, valtioneuvoston kanslia

Päivi Anttikosken kuva