Terveet tilat -foorumi 2019 järjestettiin Helsingissä 28. helmikuuta.

Tilaisuudessa esiteltiin Terveet tilat 2028 -ohjelman toimintaa vuonna 2019, keskusteltiin ajankohtaisista aiheista ja kerättiin palautetta siitä, mitä olisi otettava huomioon toimeenpanossa ja yhteistyössä eri tahojen kanssa. Vuoden 2019 Terveet tilat -toimien painopisteet liittyvät kiinteistöjen säännöllisten kuntotarkastusten kehittämiseen, ihmisten terveyden edistämiseen, neuvontaan ja tukeen sekä eri alojen osaamiskapeikkojen tunnistamiseen ja niihin puuttumiseen.

Ensimmäinen Terveet tilat ­-foorumi kokosi Helsinkiin Valkoiseen Saliin Terveet tilat 2028 -ohjelman toimeenpanijoita ja yhteistyötahoja. Tämän lisäksi tilaisuus oli seurattavissa suorana verkkolähetyksenä. Terveet tilat 2028 -ohjelmaa ja sen toteutusta voi myös kommentoida Twitterissä tunnisteella #TerveetTilat2028 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tilaisuuden tallenne

Kuvia tilaisuudesta

Tilaisuuden esitykset:

Foorumi järjestetään kerran vuodessa Terveet tilat 2028 -ohjelman 10-vuotisen ohjelmakauden aikana. Koska paikan päälle mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, vuorotellaan kutsuttavia vuosittain.