Hyppää sisältöön
Media
Valtioneuvoston kanslia etusivu

Yhteiskuntatieteiden maisteri Harri Martikainen valtioneuvoston kanslian strategiaosaston osastopäälliköksi

valtioneuvoston viestintäosasto
Julkaisuajankohta 21.9.2023 13.37
Tiedote 396/2023

Valtioneuvosto nimitti torstaina 21. syyskuuta yhteiskuntatieteiden maisteri Harri Martikaisen valtioneuvoston kanslian strategiaosaston osastopäällikön virkaan 9.10.2023 alkaen. Virka on määräaikainen, ja sen kesto on viisi vuotta.

Martikainen on työskennellyt sisäministeriössä kehittämisjohtajana vuodesta 2016. Tätä ennen hän on työskennellyt sisäministeriössä kehittämisneuvoksena, suunnittelupäällikkönä, neuvotteleva virkamiehenä ja ylitarkastajana. Lisäksi hänellä on työkokemusta Satakunnan työvoima- ja elinkeinokeskuksen maaseutukoordinaattorina ja opetusministeriössä ylitarkastajana ja rakennerahastokoordinaattorina. 

Strategiaosaston tehtävänä on yhteiskuntapolitiikan ennakointi ja suunnittelu, valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminta, kestävän kehityksen kansallisen toimeenpanon yhteensovittaminen, hallituksen strategiatyön tuki, hallituspolitiikan raportointi sekä toimiminen hallituksen tukena poikkihallinnollisissa ja kokonaiskuvaa vaativissa tehtävissä. Osastopäällikkö johtaa osaston toimintaa, vastaa tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta sekä yhteiskuntapolitiikan keskipitkän aikavälin kestävyysarvioinnista.

Lisätietoja: alivaltiosihteeri Timo Lankinen, p. 0295 160 300, valtioneuvoston kanslia