Kansallinen ennakointiverkosto

Kansallinen ennakointiverkosto (KEV) kokoaa yhteen suomalaiset ennakointitiedon tuottajat. Verkosto on ennakoijien keskustelu- ja koordinaatiofoorumi, jonka tavoitteena on edistää tulevaisuutta koskevan tiedon ja näkemysten käyttöä päätöksenteossa. Päämääränä on nostaa suomalaisen yhteiskunnan uudet haasteet ja mahdollisuudet keskusteltaviksi, tutkittaviksi ja päätettäviksi. Verkoston toimintaa koordinoivat valtioneuvoston kanslia ja Sitra.

Osallistu verkoston toimintaan

Foresight Friday -tapahtumat ovat kansallisen ennakointiverkoston järjestämiä säännöllisiä ja avoimia kohtaamistilaisuuksia. Tapahtumien teemat ja sisällöt vaihtelevat ja sisältävät mm. tulevaisuusaiheisia esityksiä, koulutusta ja verkostoitumista. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki ennakoinnista ja tulevaisuuden tutkimuksesta kiinnostuneet.

Kansallisen ennakointiverkoston tapahtumakutsut ja muut ajankohtaiset tiedotteet saat liittymällä kansallisen ennakointiverkoston postituslistalle.

Tilaisuuksien tallenteet löydät YouTube -kanavaltamme.

Tapahtumat

Tulossa FinnSight -ennakointifoorumi Suomen Akatemian järjestämänä myöhemmin vuonna 2021. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa.