Suomen EU-politiikka

Ajankohtaista

EU hakee eri alojen asiantuntijoita monipuolisiin tehtäviin

15.10.2021 15.27
VNK
Kiinnostaisiko työskentely Euroopan petostentorjuntavirastossa (OLAF)? Virasto hakee palvelukseensa tutkijoita ja asiantuntijoita monipuolisiin tehtäviin. Hakuaika on parhaillaan käynnissä ja päättyy 9. marraskuuta.

EU-ministerivaliokunnassa EU:n ilmastopakettia sekä turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa

15.10.2021 11.16
VNK
EU-ministerivaliokunnan kokouksessa perjantaina 15. lokakuuta oli esillä ilmastotoimien sosiaalirahasto, unionin turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa sekä terveysuhkiin varautumista.

STM ja TEM tiedottavat
Sosiaaliset oikeudet, oikeudenmukainen työelämä ja työsuojelu ministerien keskusteluaiheina Luxemburgissa

14.10.2021 15.05
STM TEM
Työllisyys-, sosiaalipolitiikka-, terveys- ja kuluttaja-asiainneuvosto (TSTK-neuvosto) kokoontuu perjantaina 15.10. Luxemburgissa. Suomea neuvoston kokouksessa edustavat työministeri Tuula Haatainen ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen.

EU-aiheiset videot

EU toimii koronakriisin ratkaisemiseksi

EU toimii koronakriisin ratkaisemiseksi

Euroopan unioni jatkaa toimintaansa poikkeusoloissa ja mukauttaa päätöksentekonsa tilanteen vaatimalla tavalla. Tällä sivulla on koottu tietoa EU toimista maailmanlaajuisen koronakriisin ratkaisemiseksi.

EU toimii koronakriisin ratkaisemiseksi

EU:n ilmastopaketti

EU:n ilmastopaketti

EU:n tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä. Euroopan komissio on esitellyt EU:n ilmastopaketin, niin sanotun 55-valmiuspaketin, jonka avulla vuoden 2030 päästövähennystavoite saavutetaan.

Suomi ja EU:n ilmastopaketti

Tutustu myös