Kansallinen ennakointiverkosto

Kansallinen ennakointiverkosto kokoaa yhteen suomalaiset ennakointitiedon tuottajat. Verkoston toimintaa koordinoivat valtioneuvoston kanslia ja Sitra. Verkosto on ennakointityöhön osallistuvien keskustelu- ja koordinaatiofoorumi, ja se järjestää erilaisia tapahtumia. 

Osallistu verkoston toimintaan

Foresight-tapahtumat ovat kansallisen ennakointiverkoston järjestämiä säännöllisiä ja avoimia kohtaamistilaisuuksia. Tapahtumien teemat ja sisällöt vaihtelevat ja sisältävät mm. tulevaisuusaiheisia esityksiä, koulutusta ja verkostoitumista. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki ennakoinnista ja tulevaisuuden tutkimuksesta kiinnostuneet.

Kansallisen ennakointiverkoston tapahtumakutsut ja muut ajankohtaiset tiedotteet saat liittymällä kansallisen ennakointiverkoston postituslistalle.

Tallennetut tilaisuudet löydät Youtube-kanavaltamme

Lue lisää toiminnasta Kansallisen ennakointiverkoston verkkosivulta Foresight.fi

Kuva: Sakari Piippo / Finland Promotion Board

Liity postituslistalle

Liity kansallisen ennakointiverkoston postituslistalle alla olevasta laatikosta. Liittyessäsi listalle saat tapahtumakutsut suoraan sähköpostiisi. 

 

Valtioneuvoston kanslian tietosuojaseloste

Yhteystiedot

Jaana Tapanainen-Thiess, johtava asiantuntija 
valtioneuvoston kanslia, Strategiaosasto, Yhteiskuntapolitiikan suunnitteluyksikkö Puhelin:0295160593   Sähköpostiosoite: